TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

17 Nisan 2019
Ts En Iso 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi

Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları tamamlandı...

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Borsamıza "TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi" belgesi verildi.

Üye memnuniyetini esas alan bir anlayış ile çalışmak hedefi doğrultusunda kalite sisteminin kurumsal kültür haline getirilmesi yönünde sistem geliştirme çalışmalarına 2018 Ekim ayında başlayan Borsamız, 2019 yılının Mart ayında bünyesindeki tüm birimleri kapsayan "TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi" belgesini almıştır.

2019 Yılında TS EN ISO 9001 standardı çerçevesinde KYS belgesi alan ve yürürlükteki mevzuat şartlarına ve ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemine uygun şekilde faaliyetlerini sürdürerek, üyelerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmeyi amaç edinen Borsamız, bu doğrultuda sistemin sürekli iyileştirilmesi ve etkinliğinin artırılması amacıyla Kalite Yönetim Sistemini kurmuş ve sistemin tüm birimlerde etkin olarak kullanılması ve çalıştırılması için çalışmalar yapmaktadır.