11.GÖNEN TARIM, HAYVANCILIK, GIDA SANAYİ VE OTOMOTİV FUARI

28 Nisan 2023
11.gönen Tarım, Hayvancılık, Gıda Sanayi Ve Otomotiv Fuarı

Gönen Tarım ve Hayvancılık Fuarı 27-30 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı....

Gönen Ticaret Borsası, Ticaret Odası ve Ziraat Odası ile birlikte 11.sini düzenlediğimiz Gönen Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarının açılışını 27 nisan 2023 Perşembe günü saat 11.00’de Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Gönen İlçe Kaymakamı Dr.Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, protokol üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve temsilcileri ile birlikte gerçekleştirdik.

120 firmanın 100 stantta 500’e yakın markayla ürünlerini sergilediği fuarımız 30 nisan 2023 Pazar akşamı saat 20.00 ‘a kadar açık kalacak olup, Tarım ve Hayvancılığa yönelik yeni teknoloji ürünler çiftçilerimiz ve hayvanlarımızın beğenisine sunulmuştur.