5 kişilik komisyon kuruldu

08 Ağustos 2016
5 Kişilik Komisyon Kuruldu

FETÖ/PYD ilişkili üyeleri tespit etmek amacıyla borsa bünyesinde 5 kişilik komisyon kuruldu.

Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, FETÖ/PYD ilişkili üyeleri ve çalışanları tespit etmek amacıyla borsa bünyesinde 5 kişilik komisyon kurulduğunu açıklayarak “Ticaret Borsası olarak, Milli iradeye, TBMM’ne saldıran vatan haini FETÖ’ye bağlantılı hiç kimseyi bünyemizde barındırmayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın iştirakiyle  gerçekleşen TOBB toplantısına katılan Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Ticaret Borsası bünyesinde FETÖ/PYD ile bağlantılı üyelerini ve çalışanları tespit etmek üzere 5 kişilik komisyon kurulduğunu açıkladı.

Türk demokrasisinin 15 temmuzda çok büyük sınav verdiğine işaret eden Mutlu, “FETÖ/PYD terör örgütünün darbe girişimi karşısında milletimiz devletiyle tek yürek oldu, Cumhuriyetine, geleceğine, milli iradesine sahip çıktı

Borsamız bünyesinde oluşturulan 5 kişilik komisyon, savcılıktan alacağı bilgiler doğrultusunda FETÖ/PYD ile bağlantılı üyelerimizin üyeliği düşürülecek, çalışanların da kurumla ilişiği kesilecek” dedi.