Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 14-15 Haziran 2022 Arsa müzayedesi bilgilendirme talebi hk

07 Haziran 2022
118
Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı 14-15 Haziran 2022 Arsa Müzayedesi Bilgilendirme Talebi Hk

14-15 Haziran 2022 Tarihinde yapılacak olan 32 ilde 385 muhtelif arsa satışı müzayedesi kapsamında Balıkesir ili Ayvalık, Bandırma, Gönen ve Karesi ilçelerinde 7 adet arsa satışa sunulacaktır.

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Balıkesir Ayvalık, Bandırma, Gönen ve Karesi’de 7 adet arsayı satışa sunuyor! 15 Haziran 2022 saat 10:30’da teklif alımına sunulacaktır. Açık artırmaya salonlardan ya da internet üzerinden katılınabilecektir. Bilgi için: www.emlakmuzayede.com.tr  Satış Şartnamesi İçin Tıklayınız.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
abigem