Gönen Tarıma Dayalı İhtisas (Jeotermal Kaynaklı Sera) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Düzenlendi

27 Eylül 2023
187

Dünyanın En Büyük #Jeotermal Isıtmalı Sera Kümelenmesi Olacak Olan Gönen Tarıma Dayalı İhtisas (Jeotermal Kaynaklı Sera) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Balıkesir Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU Başkanlığında, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Gönen Kaymakamı Arslan YURT, Gönen Belediye Başkanı İbrahim PALAZ, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan ALKAN, Gönen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim MUTLU, Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Gönen Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal ARPACI, Gönen Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nail ÇALIŞKAN ve Gönen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyelerinin ve müteşebbis heyet üyelerinin  katılımlarıyla 26.09.2023 tarihinde borsamız toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
abigem