Milliyetçi Hareket Partisi Gönen Belediye Başkanı Aday Adayı Zeki KAHYA, Milliyetçi Hareket Partisi Gönen İlçe Başkası Fatih AYDIN ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri borsamızı ziyarette bulundu.

06 Aralık 2023
Milliyetçi Hareket Partisi Gönen Belediye Başkanı Aday Adayı Zeki Kahya, Milliyetçi Hareket Partisi Gönen İlçe Başkası Fatih Aydın İle Beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Borsamızı Ziyarette Bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim MUTLU, Meclis Başkanımız Nail ÇALIŞKAN ve borsamızın diğer yöneticileri kendilerine başarı dileklerini iletti.