TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU

07 Haziran 2024
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nden Duyuru

İşletmemiz yetiştirmesi Cins ve Irkları 5.madde belirtilen Toplam 4.200 Baş Reforme Küçükbaş hayvan canlı ağırlık üzerinden partiler halinde açık artırma usulü ile partiler halinde satılacaktır....

İhale, 13.06.2024 Perşembe günü saat 14.30’da Konya ili Sarayönü ilçesine 28 km mesafedeki İşletme merkezinde Alım Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır. İhaleye iştirak eden olmadığı veya verilen fiyatlar uygun görülmediği takdirde ihale 26.06.2024 Çarşamba günü saat 14.30’da aynı şartlarda tekrar yapılacaktır.

İhaleye katılmak isteyen müşterilerde aşağıdaki şartlar aranır.

1. a) Kanuni ikametgâh veya imzalı adres beyanı vermesi,
  2. b) Geçici teminat vermesi,
  3. c) Müşterinin tüzel kişi olması halinde gerekli yetki belgesi ve imza sirkülerinin ibraz edilmesi.
  4. Tahmin edilen bedel, geçici teminat ve partilere ait diğer bilgiler aşağıda çıkarılmıştır.Detaylı bilgi için tıklayınız.