TARIM OSB İÇİN YER SEÇİM KOMİSYONU TOPLANDI

03 Şubat 2023
Tarım Osb İçin Yer Seçim Komisyonu Toplandı

Balıkesir Gönen Tarıma Dayalı İhtisas (Jeotermal Kaynaklı Sera) Organize Sanayi Bölgesi Yer Seçimi Komisyonu Toplantısı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri Yönetmeliği’nin 13. Maddesinde yer alan hükümler gereği, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımı  ile 02.02.2023 Perşembe günü saat 14.00’te Gönen Ticaret Borsası Toplantı Salonunda toplanmış ve yapılan çalışmalar sonucu jeotermal kaynaklı sera OSB yer seçimi gerçekleşmiştir.

Gönen Ticaret Borsası’nda Vali Yardımcısı Mustafa Çek Başkanlığında düzenlenen toplantıya Gönen Kaymakamı Arslan Yurt ,İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu,Gönen Ticaret Odası Başkanı İsmail Mutlu Gönen Ziraat Odası Başkanı Sabri Ceylan Gönen Ticaret Odası Meclis   Başkanı Yusuf Çetinkaya ,Gönen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi  Arda Özer ve lgili kurum temsilcileri katıldı.

Bölge ekonomisine katma değer sağlayacak  Dünyanın en büyük jeotermal ısıtmalı endüstriyel sera kümelenmesi olacak olan Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin süreçteki hazırlık aşamaları devam ediyor.